Sleva!

Pánský venkovní fotbalový dres FC Bayern Mnichov 2023/24 Krátký Rukáv

1029.0 

Product total
Options total
Grand total

Popis

Pánský fotbalový dres FC Bayern Mnichov Venkovní 2023/24 Krátkým Rukávem + trenýrky

Featuring a unique new design for the 23/24 sæson, denne udgave af Bayern Munich udebanetrøje er sort i farven. Den sorte trøje er accenteret med et lilla og grønt diamantmønster, der skaber et subtilt globedesign. Lilla Adidas-striber, side- og kantbånd skiller sig ud mod den sorte bund. På forsiden af trøjen er der en FC Bayern-badge, Adidas- og sponsorlogoer. Indvendigt i kraven er der et unikt ‚Mia San Mia‘ globelogo, og på bagsiden er der trykt overdrevet ‚FC Bayern München‘-tekst i lilla.

Som et officielt Adidas-produkt er denne trøje designet til både komfort og præstation. Det er en kortærmet fodboldtrøje med ribbet V-udskæring og modern insert og har en slim-fit stil. Bagsiden er længere for fuld dækning, når man spiller fodbold. Letvægts polyester med meshindsatser er åndbart, og Aeroready svedstyring holder dig kølig og tør, uanset om du hepper på Bayern Munich til udekampe eller er på banen.

Skynd dig, lageret er begrænset og sælger hurtigt. Klik på „læg i kurv“ og gå til kassen online for at sikre din Bayern Munich udebane trøje 2023/24.

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Pánský venkovní fotbalový dres FC Bayern Mnichov 2023/24 Krátký Rukáv“