Sleva!

Pánský domácí fotbalový dres Arsenal FC 23/24 červený

1029.0 

Product total
Options total
Grand total

Popis

Pánský fotbalový dres Arsenal FC Domácí 2023/24 Krátkým Rukávem + trenýrky

Proudím hrdostí na Gunners, tato edice domácího dresu pro Arsenal je stylizována v trochu tmavějším odstínu červené nazvaném „Better Scarlet“ od značky Adidas. Na přední a zadní straně je vertikální grafika v odstínu červené trochu hlubší. Bílé rukávy a ramenní panel a kovové zlaté akcenty doplňují barevnou paletu. Zlaté pruhy Adidas zdobí ramena a na přední straně pravého hrudníku je znak sportu. Vyšité znak Arsenalu pyšně sedí na levé straně a tištěný sponzorský logo Emirates je umístěno uprostřed.

Pro každého příznivce Arsenalu je 23/24 domácí dres navržen pro pohodlí a optimalizován pro výkon. Jedná se o krátký rukáv domácího dresu Arsenalu; má žebrovaný kulatý výstřih a úzký střih, což ho činí ideálním pro zdůraznění vaší příslušnosti k týmu. Na fotbalovém hřišti je tento dres lehký s technologií Aeroready pro správu vlhkosti, která vás udržuje chladným a suchým během sportu.

Když nakupujete domácí dres Arsenalu 2023/24 v našem online obchodě, můžete také přidat oficiální potisk Premier League a/nebo nášivky za malý dodatečný poplatek. Již nyní ve velkém zájmu, objednejte si svůj komplet, než se vyprodá!

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Pánský domácí fotbalový dres Arsenal FC 23/24 červený“