Sleva!

Real Madrid Dětské Fotbalové Dresy Komplet 23-24 SERGIO RAMOS 4 Alternativní

929.0 

Size Chart
Product total
Options total
Grand total

Popis

SERGIO RAMOS 4 Dětský Fotbalový dres Real Madrid 23-24 Alternativní černý Krátký Rukáv + trenýrky

Navrženo tak, aby ladilo s aktuálním tématem pro Real Madrid, tato edice třetího dresu je černá a obsahuje žluté loga, používající stejný odstín žluté jako domácí a venkovní dresy. Real Madrid znak, Adidas Badge of Sport a loga sponzora vynikají fantasticky na černém základě. Jsou zde jemnější šedé Adidas pruhy na ramenou a jedinečný prvek, který se těší oblibě u mladých fanoušků, je tkáný logo ‚RMCF‘ umístěné na levé straně límce.

Navržený společností Adidas, tento třetí dres je ideální pro každého mládežnického hráče, který chce zdůraznit svou příslušnost k Real Madrid, ale také pro hraní na fotbalovém hřišti. Tato edice dresu má krátké rukávy a moderní „grandad“ límec s jedním knoflíkem. Standardní střih, prodloužený zadní lem a boční švy s lemováním zajišťují neomezený pohyb a plné pokrytí při hraní fotbalu. Vložky z mřížky na zadních bocích a technologie Aeroready pro odvod vlhkosti udrží vaše dítě chladné, suché a sebejisté, bez ohledu na to, jak intenzivní je hra.

Pospěšte si, zásoby jsou omezené a rychle se prodávají. Tento dres Real Madrid pro děti třetího dresu 2023/24 je k dispozici pro děti ve věku 3-13 let. Prohlédněte si naši prodejnu, kde můžete také nakupovat pro dospělé velikosti, domácí a venkovní dresy, tréninkové oblečení a oficiální týmové doplňky.

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Real Madrid Dětské Fotbalové Dresy Komplet 23-24 SERGIO RAMOS 4 Alternativní“