Sleva!

Dětský Fotbalový Dres komplet SHAW 23 Manchester United FC domácí 2023/2024

929.0 

Size Chart
Product total
Options total
Grand total

Popis

SHAW 23 Dětský Fotbalový dres Manchester United 2023-24 Domácí Krátký Rukáv + trenýrky

Domácí dres Manchester United je převážně červený s černým lemováním a bílými akcenty. Tento dres vyzařuje hrdost na tým a je nezbytný pro každého mladého fanouška. Přední část dresu je zdobena geometrickým grafickým vzorem inspirovaným Lancashirskou růží, která je také tištěna v plném barevném provedení uvnitř zadního límce. Na přední straně dresu je odznak Manchesteru United a logo Adidas, pruhy Adidas zdobí ramena a bíle tištění sponzorů dokončují design.

Tento domácí dres pro děti od Manchesteru United je navržen pro pohodlí a výkon; má krátké rukávy, žebrovaný přesahující krk a standardní střih, což ho činí perfektní volbou pro každodenní nošení a zdůrazňuje věrnost Červeným ďáblům. Pokud je vaše dítě mladým fotbalistou, je tento dres také skvělou volbou pro hřiště. Lehký polyester s vložkami z pleteniny je prodyšný, a technologie Aeroready na správu potu udrží vaše dítě chladné, suché a sebejisté, aby hrálo svou nejlepší hru.

Pospěšte si, vyhněte se zklamání a objednejte si domácí dres pro děti Manchesteru United na sezónu 2023/24, než budou vyprodány. Objednejte online pro rychlé možnosti dodání po celém světě.

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Dětský Fotbalový Dres komplet SHAW 23 Manchester United FC domácí 2023/2024“